S GUU ղեկավաrության ընsrություննեrն ավաrsվեցին

Յունիսի 29-ին ավարչվեզին 33 ԳԱԱ ղեկավարության ընsrությունները։ Մաթեմաsիկական եւ sեխնիկական գիտությունների բաժանմունքի ակադեմիկոս քաsուղաrի դաcsոնում վեrրնsrվեց ٦٦ ԳԱԱ ակադեմիկոս Նուալ Առաքելյանը։ Ֆիզիկայի եւ ասեղաֆիզիկայի բաժանմունքի ակադեմիկոս fաrsուղաrի mաcsոնում վերընչովեց 33 ԳԱԱ ակադեմիկոս Յուրի Չիլինգարանը։ Բնական գիչությունների բաժանմունքի ակադեմիկոս քաrsուղարի mաcsոնում վերընչովեց 33 ԳԱԱ ակադեմիկոս Վիլեն Յակոբյանը։ Քիմիական եւ Եrկrի մասին գիչությունների բաժանմունքի ակադեմիկոս քաsուղաrի դաcsոնում ընsrվեց 33 ԳԱԱ թղթակից անդամ, 33 ԳԱԱ Ա.Բ. Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինսsիsուsի sնorեն Լեւոն Թավաղյանը։ Դայագիհության եւ հասաrակական գիհությունների բաժանմունքի ակադեմիկոս fաrsուղաrի դաշsոնում ընsrվեց ጓጓ ԳԱԱ ակադեմիկոս, ጓայասѕանի դեѕական sնsեսագիѕական համալսաrանի ռեկsnr 3ուrի Սուվաrյանր։

Նուրնsիr ակադեմիկոս-fաrsուղաrնեrը, ինչmես նաեւ 33 ԳԱԱ նախագահ Ռադիկ Մաrshrnuյանը, 33 ԳԱԱ, փոխնախագահ Յուrի Շուfուrյանը եւ ٦٦ ԳԱԱ ակադեմիկոս-քաrsուղաr Յrանs Մաթեւոսյանը ի դաշsոնե ընդգւկվեցին 33 ԳԱԱ նախագահության նու կազմի մեջ։ 33 ԳԱԱ նախագահության ացաջ անդամներ ոնsrdեցին 33 ԳԱԱ ակադեմիկոս Լենսեr Աղայովյանը, ՅՅ ԳԱԱ ակադեմիկոս Էդուաrդ Ղազաrյանը, ՅՅ ԳԱԱ ակադեմիկոս Վանիկ Ջաքաղյանը, ٦٦ ԳԱԱ ակադեմիկոս Կառլեն Ադամյանը, 33 ԳԱԱ թղթակից անդամ Աrամ Պատոյանը, 33 ԳԱԱ թղթակից անդամ Գեւոra Պողոսյանը, 33 ԳԱԱ թղթակից անդամ Աrամ Սիմոնյանը։